Squeezepage3

Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen. Ik ben Joan Bassa, directeur van humanwave. Samen met twee partners: Aad ‘t Hart en Eduard Hagens zijn wij enige jaren geleden gestart met humanwave, hét HR systeem voor het MKB. Ondernemers gaan, mede ingegeven door de crisis, anders om met personeel: voorzichtiger en bewuster. […]
30 oktober 2018

Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen. Ik ben Joan Bassa, directeur van humanwave. Samen met twee partners: Aad ‘t Hart en Eduard Hagens zijn wij enige jaren geleden gestart met humanwave, hét HR systeem voor het MKB.

Ondernemers gaan, mede ingegeven door de crisis, anders om met personeel: voorzichtiger en bewuster. Zouden wij de ondernemers kunnen helpen met het aanbieden van online HR software die de medewerker centraal zet? Software die tastbaar en concreet het verschil maakt voor ondernemers. Humanwave was een feit en nu 5 jaar later werken honderden klanten met veel plezier met ons product. Daar ben ik trots op en ik wil graag dat er nog veel meer organisaties gaan ervaren waarom humanwave zo’n fantastisch product is.

Onze humanwave software is stelt de mens centraal. Wij brengen alles van de medewerker op één plek bij elkaar. De mensen zijn het kapitaal in de organisatie en met humanwave ben je in staat dit op een eenvoudige wijze te realiseren.

Zodra je mensen gaat aannemen moet je rekening houden met een aantal zaken. Wij hebben een whitepaper gemaakt waarin 11 belangrijke HR zaken worden uitgelegd. Download ‘m snel. Wij helpen je graag verder.

Alvast veel leesplezier toegewenst.

Met vriendelijke groeten,

Joan Bassa

squeezedoc