Je hebt je salarisadministratie uitbesteed maar overweegt om over te stappen in het nieuwe jaar. Voordat je deze keuze maakt wil je uiteraard eerst weten hoeveel tijd dit gaat kosten en hoe dit precies in zijn werk gaat. Dat snappen we heel goed! We vertellen je daarom graag hoe een overstap naar Humanwave in zijn werk gaat.

De overstap naar Humanwave verloopt in drie simpele stappen:

  1. Informeer naar de mogelijkheden
  2. Ontvang een voorstel op maat
  3. Stap zorgeloos over

1. Optimale ondersteuning

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan Humanwave betekent samenwerken met vakdeskundige en betrouwbare salarisexperts die met veel plezier iedere maand voor je aan de slag gaan. Zij drukken niet alleen maar simpel op de knoppen. Bij Humanwave werken we alleen met professionele salarisexperts. 

  • Bij Humanwave ben je in goede handen, dit levert je tijdswinst en beter inzicht op.
  • We zijn jouw deskundige salarispartner, je ontvangt geen verkeerde loonstroken meer.
  • Profiteer extra van ons HR-systeem, zo beheer je alle HR- & salariszaken op één plek.

2. Voorstel op maat

We maken allereerste graag kennis met jouw bedrijf. Zo weten we goed wat er speelt en waar jullie wensen precies liggen. Via een (online) demonstratie informeren we je over alle ins- en outs. Nadat er contact is geweest met elkaar maken wij een voorstel op maat voor jou. In dit voorstel vindt je een prijsindicatie en een tijdsplan om zonder problemen op te starten op 1 januari. Vergeet trouwens niet op te zeggen bij je huidige salarisverwerker om extra kosten te voorkomen!

3. Stap zorgeloos over

Als je kiest voor de Full Service salarisverwerking van Humanwave heten we je uiteraard van harte welkom met een mooi welkomstpakket. Daarnaast maak je kennis met één van onze salarisexperts die je precies zal uitleggen hoe je gegevens en mutaties invoert aan de hand van ons IMCAV-model. We zullen er voor zorgen dat je zorgeloos kunt overstappen.

Wat zeggen anderen?

“Bij gr8 agency werken we met de Full Service van Humanwave. Wat is er zo gr8 aan Humanwave? Het is een heel makkelijk, overzichtelijk en intuïtief systeem waarin al onze HR-info op 1 plek te vinden is. Medewerkers installeren de app en kunnen zo hun eigen info managen. En komen we er zelf niet uit, dan is de support afdeling van Humanwave snel en makkelijk bereikbaar.”

Iris van Nes – HR-Manager gr8 Agency

gr8 agency