,

Team Humanwave bevat alle kleuren…🌈

Doe ook een DISC scan
3 november 2022

Wij van Humanwave werken graag samen met onze partners. Partners die net weer een andere expertise hebben dan wij zodat we elkaar kunnen aanvullen. Novicum is daar een goed voorbeeld van. Novicum is een specialist op het vlak van recruitment, detachering, assessments, outplacements en trainingen. Een van hun aangesloten trainers, Ed van den Heuvel, heeft bij ons afgelopen tijd informatieve communicatietrainingen verzorgt zodat het team van Humanwave nog beter met elkaar samenwerkt.

DISC scan

In het eerste deel kregen we vooral de theorie over communicatie en in het tweede deel ging het over onszelf. Wij kregen een DISC scan om te bekijken uit welke typen persoonlijkheden het Humanwave team bestaat. Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheid stijl en die van anderen. Uit onderzoek blijkt dat gedragskenmerken kunnen worden gegroepeerd in vier persoonlijkheidsstijlen. Mensen met vergelijkbare stijlen vertonen specifieke gedragskenmerken die gebruikelijk zijn voor die stijl. De letters D, I, S en C vertegenwoordigen de vier persoonlijkheidsstijlen. Dominant, Invloedrijk, Consciëntieus en Stabiel. Deze worden weergegeven in een kleur. Als je meer wilt weten over deze vier stijlen, dan is er online veel informatie te vinden over deze stijlen.

Het is prettig om te weten wat jouw eigen voorkeursstijl is en wat die van jouw collega’s is. Je ontdekt jouw sterke kanten en de punten die nog ontwikkeld mogen worden. Binnen het team van Humanwave bleken alle kleuren🌈van de DISC scan aanwezig te zijn. Komende tijd gaan we kijken hoe we nog beter op elkaar in kunnen spelen nu we dit allemaal weten. We zijn heel blij dat partner Novicum dit bij ons wilde doen. Zo maken we elkaar sterker!

Ook partner worden?

Heb jij als bedrijf ook een aanvullende dienst en zie jij het zitten om ook partner te worden van Humanwave? Samen versterken we elkaar in ons aanbod van producten en diensten voor onze klanten.

Laat het ons dan weten. Kijk hier voor meer informatie!