Thomas stelt zich aan je voor

Ik streef naar 100% klanttevredenheid.
15 juni 2021

“Hoi, mijn naam is Thomas! Als je ooit een vraag hebt gehad over Humanwave, dan hebben we elkaar vast al eens gesproken!

Als Support Professional streef naar 100% klanttevredenheid in mijn contact met klanten. Dit doe ik niet alleen door antwoord te geven op een vraag, maar juist door het nemen van een stap extra. Zo zoek ik samen met jou naar de beste oplossing voor een vraagstuk. Wist je trouwens dat ik naast mijn werk als Support Professional een grote passie heb voor marketing? Ik geniet ervan om mensen laagdrempelig te laten zien wat Humanwave voor hun organisatie kan betekenen. Tot snel!”

Quote Thomas

Ontmoet Demi: Ook Support Professional Demi stelt zich graag aan je voor!

De komende weken stellen nog meer teamleden zich graag aan je voor! Dus houd onze website en socials in de gaten.

Ben je ondertussen benieuwd naar wie er nog meer bij Humanwave werken? Kijk dan verder op de ‘Over Ons’ pagina.