,

Tobias stelt zich voor

Tobias is nieuw bij Customer Support van Humanwave. Hij stelt zich graag aan jullie voor!
20 februari 2023

Hoi! Mijn naam is Tobias. Misschien heb je mij al eens aan de telefoon gehad of heb ik je vraag via de mail beantwoord. Ik maak sinds november 2022 onderdeel uit van het Support Team bij Humanwave en ik heb het hartstikke naar mijn zin! Samen met onder andere Luuk en Thomas staan wij graag voor je klaar om je te helpen met iedere vraag die je hebt. Het mooie en vooral ook leuke van mijn rol als Support Professional is dat je je dag nooit helemaal goed kan voorspellen. Iedere dag word ik uitgedaagd en realiseer ik mij dat ik nog veel kennis moet opdoen binnen het HR & Salaris domein. Het is mijn doel om zo snel mogelijk een echte HR & Salaris Expert te worden.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fitness, omdat ik het belangrijk vind om fit en gezond te blijven. Hiernaast vind ik het leuk om te koken of lekker uit eten te gaan met vrienden.

Ben je benieuwd wie er nog meer bij Humanwave werken? Klik hier voor een overzicht van het Humanwave Team.