Ondernemen doet iedereen op zijn eigen unieke manier. Wat wel bij iedere ondernemer aan de orde is: vooruit kijken, overzicht bewaren en in controle zijn.

En dat zo eenvoudig en snel mogelijk. Allan Hardenberg en Margreet Breur van ALDA Events leggen uit wat Humanwave hierin voor hen heeft kunnen betekenen.

 

Schermafbeelding 2018 07 17 om 15.38.52

Allan vertelt: ‘Al twintig jaar ben ik aan het organiseren en pionieren. Dat was in het begin heel ad hoc: er kwam een opportunity en je duikt er vol in. Toen we in 2005 een vergunning voor de Jaarbeurs kregen, wisten mijn compagnon en ik meteen: nu moeten we all the way gaan. Met grote populaire feesten als Armin Only, Tiësto Solo en Three DJ’s in a boat hebben we onze naam kunnen vestigen en een flink netwerk kunnen opbouwen. Ik moet daarbij wel zeggen dat de gunfactor in ons DNA zit. Het draait allemaal om karakter, passie en loyaliteit. Ik zeg vaak dat Nederland het Silicon Valley is van The Dance. Elke discipline bij zo’n grootschalig evenement, van concept tot stagedesign, van lichtjockey tot crowd control, het komt allemaal uit Nederland. Ik ben trots dat wij daar met onze enorme dosis ervaring als een soort one-stop-shop een brug kunnen slaan tussen concepten, artiesten, sponsoren en de eventbezoekers.’ 

 

Over organisatie én emotie

Margreet, verantwoordelijk voor de HR binnen ALDA, vult Allan aan: ‘Inmiddels hebben we in meer dan 40 landen events georganiseerd en zijn er ook vestigingen in Hong Kong en Hamburg. Ondanks dit wereldwijde succes blijven we een bedrijf dat draait om organisatie en emotie. In het begin lukt het je nog om HR-zaken in losse documenten en een Excel-sheet bij te houden. Maar naarmate we groeiden, bleek dit heel onoverzichtelijk en tijdrovend. Om ook hier het proces goed dicht te timmeren, ben ik op zoek gegaan naar de juiste HR-tool en sloot ik een proefabonnement af bij Humanwave. Ik merkte direct hoe efficiënt, gebruiksvriendelijk en duidelijk deze software werkt. Niet alleen voor de HR-afdeling, maar ook voor de managers en de medewerkers zelf. Het is ideaal voor contractbeheer (ik krijg een notificatie bij aflopende contracten), maar ook voor alle andere HR-zaken zoals verlof en verzuim, personeelsdossiers en salarissen en kosten. De focus is verschoven van reactief naar proactief en dat is enorm belangrijk in een organisatie van deze grootte. Medewerkers zelf maken veel gebruik van de app, omdat ze in één oogopslag kunnen zien hoeveel verlofdagen ze nog hebben of eenvoudig verlof aan kunnen vragen. Voor organisaties die groeiende zijn of toe zijn aan een professionaliseringsslag is Humanwave écht ideaal. Ze blijven bovendien door ontwikkelen. Zoals wij werken met de nieuwste technieken op onze events, zo gelooft Humanwave in online en mobile en maakt innovatieve HR software simpel en toegankelijk.’

Nieuwsgierig geworden?

Wil je ervaren wat Allan en Margreet van ALDA Events aangeven? Benieuwd naar wat Humanwave voor jou kan betekenen? Vul hier je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Of start direct met de gratis proefperiode en ervaar zelf hoe het werkt.