,

Humanwave breidt haar expertise uit met een nieuwe verzuimexpert!

Nu ook jouw verzuimadministratie op orde met Humanwave.
28 november 2022

Een zieke werknemer kost jou als organisatie veel geld. Daarnaast brengt een niet kloppend verzuimdossier risico’s met zich mee.

In de wirwar van de wet- en regelgeving biedt de HR-software van Humanwave je de mogelijkheid om alles op een goede manier vast te leggen om jouw verzuimadministratie op orde te hebben.

Helaas gaat verzuimmanagement soms verder en zo zou je zomaar een verzuimexpert nodig kunnen hebben die je ondersteunt. Precies om deze reden zijn Humanwave en verzuimexpert Inanda Rovers gaan samenwerken. ‘Veel van onze klanten hebben verzuim vraagstukken die wij in het verleden onvoldoende goed konden beantwoorden. Met de verzuim expertise van Inanda hebben wij nu voor onze klanten dé oplossing voor elk verzuim vraagstuk’ aldus Joan Bassa, directeur Humanwave.

Verzuimexpert Inanda Rovers 

Tijdens haar studie HBO recht ontstond bij Inanda de interesse voor verzuimmanagement. Als geregistreerd Casemanager verzuim heeft Inanda bij diverse arbodiensten gewerkt. Toen ze merkte dat ze meer uit de verzuimbegeleiding voor haar klanten wilde halen, werd dit haar specialisatie. Inanda onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering met aandacht voor het gesprek tussen werkgever en werknemer. Ze biedt maatwerk waardoor het maken van onnodige kosten wordt vermeden. Door bijscholingen is en blijft ze volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom verzuim en brengt ze structuur aan in het verzuimproces. Je wordt door haar in de wet- en regelgeving rondom verzuim meegenomen en als je dat wilt kan het volledige verzuim- en re-integratieproces van je overgenomen worden. Naast het oplossen van verzuim vraagstukken biedt Inanda ook ondersteuning en inzichten in het voorkomen van verzuim en het omgaan met arbeidsconflicten. Dit alles doet zij met de passie en gedrevenheid die je van Humanwave gewend bent.

Ondersteuning nodig

Vanaf nu hoef je je niet meer af te vragen wat je allemaal moet doen als één van jouw werknemers uitvalt. Met de HR-software van Humanwave en de verzuimbegeleiding van onze verzuimexpert Inanda ga je een gezonde toekomst tegemoet!

Heb je een vraag op het gebied van casemanagement, coaching, conflicthantering of preventie neem dan gerust contact op met ons via 085 401 51 50 of help@humanwave.nl