, ,

Waarom werken bij Humanwave écht een heel goed idee is?!

5 redenen om te solliciteren bij Humanwave
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe (voltijds) baan, een job naast je studie of een leuke stage? Bij Humanwave vind je dit allemaal. We geven je 5 redenen waarom werken bij Humanwave echt een heel goed idee is!

1. Goed werkgeverschap

Jaja, dat zeggen ze allemaal, dat ze een goede werkgever zijn…maar Humanwave is het echt. Goed werkgeverschap zit in het DNA van het bedrijf. Wij adviseren het aan onze eigen klanten en eenieder die het ook maar wil horen over hoe je een goede werkgever kan zijn. Daarover schrijven we in onze blogs én we geven er presentaties over. Het is onze core business en daar profiteer jij van.

2. Centraal gelegen

Het kantoor van Humanwave bevindt zich in Delft. Delft ligt centraal in de Randstad, maar is ook goed bereikbaar voor steden daarbuiten. Het is goed bereikbaar met het OV en met de auto, parkeren doe je gratis direct naast het kantoor. Kom je op de fiets? Dat is altijd goed natuurlijk!

3. Positieve mentaliteit

We zitten op kantoor met mensen die graag met elkaar samenwerken. Het einddoel staat voorop en dat willen we met elkaar bereiken. Gaat er wat mis, dan spreken we dat uit. Gaat het goed, dan hoor je dat ook. Heb je nieuwe of andere ideeën? Daar is altijd ruimte voor. Al werk je bij ons nog maar net, jouw frisse blik wordt zeker gewaardeerd.

4. Goede beloning

Natuurlijk wil je een goede beloning. Bij Humanwave zijn salarissen marktconform. Bovendien krijg je naast je reguliere salaris op allerlei bijzondere momenten en feestdagen altijd wat lekkers of extra’s toegestopt. Wie zegt daar nou nee tegen?!

5. Nog meer extra’s

Zin in een uitgebreide lunch? Op donderdagen maakt Agnes deze met liefde voor je klaar. We hebben ook gezellige ontbijtjes, borrels, teamuitjes, een goede gevulde koelkast, naast je coole Mac Book Pro. 😉

 

Overtuigd? Kijk dan eens bij onze vacatures, we gaan lekker dus er komen er steeds meer bij. Staat jouw droombaan er niet bij? Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook.

Tot snel!