Wet Arbeidsmarkt in Balans

Ben jij al voorbereid op de Wet Arbeidsmarkt in Balans 2020?


Over een maand is het zover: op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. De invoering van deze wet heeft voor elke MKB ondernemer veel gevolgen op het gebied van loonkosten, HR en salarisadministratie. 

Bij Humanwave brengen we je graag op de hoogte van alle veranderingen die deze wet met zich mee brengt. Daarom maakten we een handige WAB-checklist. Aan het einde van de checklist geven we je daarnaast nog acht belangrijke adviezen voor de MKB ondernemer mee. Loop daarom de checklist zorgvuldig door en neem op tijd actie waar dat nodig is. Zo ga je in 2020 weer goed van start! 

 

Checklist Wet-Arbeidsmarkt-in-Balans (WAB)

 

Wil je meer lezen rondom de Wet Arbeidsmarkt in Balans en de wijzigingen die hiermee van kracht worden? Lees dan de artikelen uit de driedelige WAB serie:

  1. Lang leve de WW!
  2. Welke acties kun je beter nu al nemen?
  3. Arbeidscontracten en proeftijden in 2020, hoe zit dat precies?

De software en diensten van Humanwave staan al in de startblokken voor de komst van de WAB. Zo zorgen we ervoor dat, net als in 2019, ook in 2020 de HR en salarisadministratie van onze klanten weer correct verwerkt wordt. Door jouw HR en salarisadministratie ook te organiseren bij Humanwave, weet je zeker dat alle veranderingen in 2020 correct geïmplementeerd worden. 

Humanwave

Wij zijn gek op HR en Salaris Nu weten wij dat ondernemers het graag simpel en eenvoudig geregeld willen hebben voor de mensen. Daarvoor ben je bij ons aan het juist adres. Wij werken voor het MKB en hebben voor jou het beste HR Systeem wat je wél gaat gebruiken. En je salarisadministratie dan? Die besteed je gewoon aan ons uit. En als je een vraag hebt? Dan stel je die aan ons. Al je HR & Salaris op één plek bij elkaar. PS. Heb je niets van doen met HR & Salaris? Stuur deze pagina dan door naar je collega en help mee met het besparen van kosten.

Heb je vragen rondom de WAB? Of ben je benieuwd naar de software en diensten Humanwave? Neem dan contact op via info@humanwave.com of bel naar 085 401 51 50. Onze experts staan voor je klaar.

 

Gratis online demonstratie | Probeer de demoversie

Salarisadministratie | HR & Salarisvragen