Over een maand is het zover: op 1 januari 2020 zal de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking treden. De invoering van deze wet zal veel gevolgen hebben op het gebied van loonkosten, HR en de salarisadministratie. 

Als specialist op dit gebied brengt Humanwave je graag op de hoogte van alle veranderingen die deze wet met zich mee brengt. We sturen je daarom een handige checklist toe. Loop deze zorgvuldig door en neem op tijd actie waar dat nodig is. Zo ga je in 2020 weer goed van start! 

Checklist Wet-Arbeidsmarkt-in-Balans (WAB)

De software en diensten van Humanwave staan al in de startblokken voor de komst van de WAB. Zo zorgen we ervoor dat, net als in 2019, ook in 2020 de HR en/of salarisadministratie van onze klanten weer correct verwerkt wordt. Door jouw HR en/of salarisadministratie ook te organiseren bij Humanwave, weet je zeker dat alle veranderingen in 2020 correct geïmplementeerd worden in jouw organisatie! 

Heb je vragen, ben je geïnteresseerd in een gratis demonstratie of wil je vrijblijvend onze demoversie uitproberen? Neem dan gerust contact op via info@humanwave.com of 085 401 51 50. Onze experts staan voor je klaar.