Onze white papers

HR & Salarisveranderingen 2022

Elk jaar veranderen er weer een veel zaken op het gebied van HR & Salaris. We snappen dat je niet van alle veranderingen op de hoogte bent. Geen probleem hoor! Wij helpen je hier graag bij. Speciaal voor jou hebben wij alle HR & Salaris veranderingen van 2022 verzameld in deze white paper.

De 45 beste HR & Salaris-tips en feiten

Ben jij verantwoordelijk voor de HR-administratie naast al je andere belangrijke werkzaamheden? Dan heb je vast en zeker wel eens het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Wij willen niets liever dan jou helpen om je in control te brengen én je minder werk te geven. In deze white paper helpen we je alvast snel en direct op weg door maar liefst 45 waardevolle en praktische HR-tips & feiten met je te delen waar je echt je voordeel uit kunt halen.

De werkkostenregeling (WKR)

Wat is precies de werkkostenregeling (WKR) en hoe kun je dit het beste toepassen binnen je organisatie? De WKR brengt voor ondernemers vaak vragen met zich mee. Daarom behandelen we de werkkostenregeling in deze white paper zeer uitgebreid. Na het doornemen van alle informatie weet je precies wat deze regeling inhoudt en hoe je hem correct toepast.

Alles wat je moet weten over oproepkrachten

Nuluurders of oproepkrachten worden vaak gebruikt als flexibele schil om pieken in de werkuren op te vangen of om zieke medewerkers te vervangen. Een flexibele schil in de vorm van oproepkrachten heeft allerlei voordelen. Maar er zijn ook een aantal aandachtspunten waar je als werkgever op moet letten. In deze white paper bespreken we deze aspecten en gaan we specifiek in op het nulurencontract.