Ken je het KISS-principe? En nee, daar waar je nu aan denkt is niet wat we bedoelen. Het principe staat voor keep it simple, stupid.

Dit principe gaat ervanuit dat bewust simpel houden van zaken het beste werkt. Een groot aantal jaren geleden geïntroduceerd en wat ons betreft nu weer enorm actueel. Er komt iedere dag zo ongelofelijk veel op ons af en nieuwe ontwikkelingen kunnen we amper bijbenen, om nog maar niet te denken aan alle wetgeving waar we aan moeten voldoen. Gelukkig hebben we software die ons helpt met onze werkzaamheden, maar het ontbreekt ons vaak aan tijd om deze 100% in te zetten én we vallen ook graag terug op Excel. Niet altijd handig, maar toch ook weer wél zo handig. Raar maar waar.

 

De mens als kapitaal

Toen wij startten met humanwave hadden wij één ding voor ogen: hoe kunnen wij het mkb ondersteunen met het grip krijgen op het kapitaal (de mensen) in de organisatie. Dit doen wij door onze HR software eenvoudig, simpel en tóch heel compleet aan te bieden. Waarom op deze manier? Omdat we weten dat mensen de software dan snel zullen omarmen, het gaan gebruiken en het leuk vinden om er mee te werken. En wanneer je het leuk vindt om ergens meer te werken dan wil je er alles uithalen en dat is precies wat wij willen. Humanwave stelt de mens centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere mkb-ondernemer met de juiste online HR software veel beter kan inspelen op wie aanwezig is, wie wanneer wat doet, het functioneren van medewerkers en de verbetering van de onderlinge samenwerking om zo aanzienlijke efficiency-voordelen te behalen.

Simpel en meer

Simpel betekent voor ons ook dat je er direct mee aan de slag kunt. Zonder ingewikkelde cursussen. Houd het kort en recht door zee. Kies net als wij voor Keep it Simple, Stupid en laat je door ons overtuigen. Benieuwd? Vul het contactformulier in. Of start direct met de gratis proefperiode en ervaar zelf hoe het werkt.